Kom naar de Week van de Dialoog!

flyera4_week-van-de-dialoog2016_pagina_1

Hoe gastvrij ben jij? En voor wie? En wat is gastvrijheid voor jou? Over die vragen buigt het Dialoognetwerk Schouwen-Duiveland zich samen met inwoners en organisaties uit Schouwen-Duiveland tijdens de Week van de Dialoog. Die wordt op 7 november om 19.30 uur geopend in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Iedereen is welkom om mee te praten.

Dit jaar is het thema van de Week van de Dialoog ‘gastvrijheid’ met als motto: jouw gastvrijheid is mijn geluk. Henk Gravestein, projectmanager bij de Jachthaven Bruinisse, vertelt wat gastvrijheid voor hem betekent en op welke manieren hij ermee te maken heeft in zijn dagelijks leven en zijn werk. Zijn verhaal zal aanwezigen inspireren om over het thema in dialoog te gaan. Ook burgemeester Rabelink draagt de dialoog een warm hart toe en daarom opent hij op 7 november de Week van de Dialoog. De openingsavond begint om 19.30 uur in het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

Belangstellenden kunnen voor een dialoog over gastvrijheid aanschuiven bij vertegenwoordigers uit verschillende sectoren. De bedoeling is dat er – wellicht diezelfde avond nog – een vervolg komt op deze dialogen en er mogelijk aansluiting wordt gezocht bij een andere sector of organisatie. Vervolgens worden in de rest van de week meerdere dialogen georganiseerd door verschillende mensen, verspreid over Schouwen-Duiveland.

Opgeven

Meedoen aan de Week van de Dialoog kan gewoon als deelnemer, maar je kunt ook zelf mensen uitnodigen om rond de tafel te gaan of een gesprek begeleiden. Voor alle drie de manieren is het nodig om je in te schrijven. Dat kan door te mailen naar info@dialoognetwerkschouwen-duiveland.nl. Deelname is gratis. Meer informatie: http://dialoognetwerkschouwen-duiveland.nl/dag-van-de-dialoog/week-van-de-dialoog-2016/

flyera4_week-van-de-dialoog2016_pagina_2

Comments are closed.