Schouwen-Duiveland in Dialoog Digitaal nr. 1 – 2011

Laatste nieuws!

  • Kick-off Schouwen-Duiveland in dialoog in Noordgouwe
  • Wat wordt het thema? – Vervolgbijeenkomst 26 juli
  • Meer informatie Schouwen-Duiveland in Dialoog

Kick-off Schouwen-Duiveland in dialoog in Noordgouwe

Op 28 juni heeft in Noordgouwe een geanimeerde kick-off plaats gevonden. Burgemeester Gerard Rabelink gaf een inspirerende aftrap waarin hij het belang van dialoog voor een leefbaar Schouwen-Duiveland benadrukte. Zo’n 30 geïnteresseerden lieten zich informeren en gingen in gesprek over Schouwen-Duiveland in dialoog. Een kort verslag en een presentatie zijn te vinden op www.schouwen-duivelandindialoog.nl.


Wat wordt het thema? – Vervolgbijeenkomst 26 juli

Op 26 juli vindt de tweede bijeenkomst plaats van 15.00-17.00 uur. In het kantoor van Zeeuwland
(Kerkhof 1 in Zierikzee) gaan we in gesprek over het thema voor de eerste dag van de dialoog op Schouwen-Duiveland.

Een geschikt thema voldoet aan een aantal criteria. Het moet een maatschappelijk onderwerp zijn. Het moet een breed publiek op Schouwen-Duiveland aanspreken. Een goed thema is positief geformuleerd en nodigt uit om eigen ervaringen en belevingen bij te vertellen. Het thema is in geen geval politiek of religieus. Succesvolle thema’s die elders in het land al zijn besproken zijn: erbij horen, in beweging komen, identiteit, samenleven en opgroeien.

Wilt u meedenken over een inspirerend thema, geef u dan voor 21 juli a.s. op voor de bijeenkomst op 26 juli. Hebt u nog een suggestie voor een thema, maar kunt u niet aanwezig zijn op 26 juli, stuurt u deze suggestie met een korte toelichting naar: info@schouwen-duivelandindialoog.nl.


Meer informatie Schouwen-Duiveland in Dialoog

Voor meer informatie over Schouwen-Duiveland in dialoog kunt u naar www.schouwen-duivelandindialoog.nl.